latinica  ћирилица
15/10/2016 |  16:28 | Аутор: РТРС

Стефановић: Биће још хапшења због убиства вође навијача

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио данас да дјеловање полиције у расвјетљавању убиства вође навијача Партизана Александра Станковића иде у добром правцу, те да ускоро очекује хапшење још особа повезаних с тим убиством.
Небојша Стефановић - Фото: ТАНЈУГ
Небојша СтефановићФото: ТАНЈУГ

"Ово је дио веће приче и није у свему учествовала само једна мафијашка организација. Наш рад иде добрим путем и ја не бих ту ништа више додавао, како не бих угрозио и рад и особе које се тиме баве", изјавио је Стефановић.

Он је током посјете Полицијској управи у Лесковцу навео да се број убистава смањује у односу на прије десет година али да ће полиција радити на томе да повећа безбједност грађана.

"Прошле године смо имали 91 убиство а ове 75 и верујем да ће до краја године тај број бити мањи у односу на прошлу годину. Наравно ми нећемо са тим да се помиримо и зато ћемо наставити да радими још више превентивно", нагласио је министар.

Стефановић је током посјете Лесковцу обишао Полицијску управу гдеј је након разговора са начелником полиције Томиславом Илићем и градоначелником Гораном Цветановићем, оцијенио да је стање безбједности у том граду јако добро.

Разговарао је и с грађанима Лесковца, а након тога присуствоваће у центру града акцији "Полицајац у заједници", чији је циљ да приближи полицију грађанима и да ојача повјерење.

Извор: Танјуг