latinica  ћирилица
18/10/2016 |  09:22 | Аутор: РТРС

Меланија Трамп: Мој супруг јесте "сиров", али поштује жене

Меланија Трамп устала је у одбрану свог супруга, републиканског кандидата за предсједника САД Доналда Трампа, назвавши лажима оптужбе против њега за сексуално узнемиравање жена и рекавши да је он био "наведен на мушке разговоре" на снимку из 2005. године, преноси "Си-Ен-Ен".
Меланија Трамп - Фото: Getty Images
Меланија ТрампФото: Getty Images

"Вјерујем свом супругу", рекла је Меланија у првом интервјуу откако се њен супруг суочава с таквим оптужбама, након што су амерички медији објавили снимак од прије 11 година на којем он износи непристојне коментаре о свом сексуално агресивном понашању према женама.

Меланија за свог супруга признаје да је "сиров, крајње реалан и да ће увijек рећи оно што му је на уму", при чему се понекад понаша као "велики дjечак", али истиче да она зна да Трамп поштује жене као "љубазан човjек, џентлмен који подржава жене охрабрујући их да остваре своје снове, а и многе је запослио".

"Сада се брани јер је рijеч о лажима", каже Меланија, тврдећи да је све то организовала опозиција и постављајући питање да ли су они проверили о каквим је женама ту рijеч јер, како наводи, они не располажу никаквим чињеницама.

Меланија Трамп истиче да никада раније није чула свог супруга да користи рijечи какве је изговорио на снимку из 2005.

"Зато сам и изненађена, јер се он не изражава на такав начин и приватно никада тако нешто није рекао", објашњава супруга републиканског предсjедничког кандидата.

Она указује и да је спорни снимак само звучни док су, како примjећује, камере биле искључене, а при том се пита да ли је Трамп уопште знао да је микрофон био укључен када је гостовао у емисији Ен-Би-Сија "Аксес Холивуд" коју је водио Били Баш.

Меланија каже да је Трамп са Башом тада почео разговор на "мушке теме" при чему је "водитељ навео Трампа да изговори непристојне рijечи".

"Рекла сам супругу да је такав језик непримjерен и неприхватљив. И била сам изненађена, јер га таквог не познајем", каже Меланија, први пут уставши у одбрану Доналда Трампа откако су "Вашингтон пост" и Ен-Би-Си објавили снимак с његовим раскалашним опаскама о женама.

Меланија Трамп је сагласна са тврдњом америчке прве даме Мишел Обаме да је љубљење или додиривање жена без њиховог пристанка сексуални напад, али указује да би сваки напад требало да буде предмет судског спора.

"А оптужити мушкарца или, можда, жену без доказа је штетно и неправедно", сматра Трампова супруга, истичући да не би описала оно што је Трамп рекао на снимку као сексуални напад.

Она указује да се Трамп извинио за примjедбе са снимка и да је извињење прихватила.

"Надам се да ће извињење примити и амерички народ. То се догодило прijе много година. Сада није такав", закључује Меланија Трамп.

Извор: Танјуг