latinica  ћирилица
24/01/2017 |  15:51 | Аутор: РТРС

Зимоњић: Вјерујемо у успјешан почетак Дејвис куп сезоне

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Ненад Зимоњић, рекао је данас да вјерује да ће његова екипа побједити Русију у Нишу и истакао да Србија има тим који може до нове титуле у том такмичењу.
Ненад Зимоњић - Фото: Getty Images
Ненад ЗимоњићФото: Getty Images

Дејвис куп селекција Србије нову сезону почиње сусретом против Русије у Нишу. Меч је на програму од 3. до 5. фебруара у хали Чаир.

За репрезентацију Србије ће у том дуелу играти Новак Ђоковић, Виктор Троицки, Душан Лајовић и Ненад Зимоњић.

"Уз Новака, Виктора, Душана и мене, резервни играч на овом мечу биће Филип Крајиновић. Драго ми је да ћемо у овом саставу започети годину, имамо тешког противника, селекцију Русије која је млада и јака екипа и широј тениској јавности непозната. Вејрујем да ћемо уз велику подршку публике у Чаиру доћи до важне побједе за Србију", рекао је Зимоњић, преноси Тениски савез Србије.

"Имамо тим који може до нове титуле у Дејвис купу", додао је Зимоњић.

Зимоњић је навео да припреме за дуел с Русијом почињу већ у понедјељак, 30. јануара.

"Увек је лијепо када смо домаћини у Дејвис купу, волимо да играмо за Србију и уживамо у подршци наших навијача. Вјерујем да и Нишлије с нестрпљењем очекују почетак меча против Русије. Новаку ће ово бити први меч у Нишу, јер није био у екипи када смо играли против Шведске 2012. године", рекао је Зимоњић.

Извор: БЕТА