latinica  ћирилица
01/03/2017 |  10:07 ⇒ 10:07 | Аутор: РТРС

Павловић: СДС је најјаче Изетбеговићево оружје против Српске

Предсједник Удружења грађана "Источна алтернатива" Републике Српске Војин Павловић оцјењује да је СДС "тројански коњ" Бакира Изетбеговића и најјаче оружје у његовој борби и намјерама да укине Српску.
Војин Павловић - Фото: Сенссервис
Војин ПавловићФото: Сенссервис

"Несхватљиво је и непримјерено понашање СДС-а и представника Савеза за промјене који нису гласали за осуду ревизије тужбе БиХ против Србије у Народној скупштини Републике Српске, што показује по чијем диктату и за чије интересе се залажу", наведено је у саопштењу овог удружења.

У "Источној алтернативи" сматрају да су министрима из СзП, предвођеним СДС-ом, најважније њихове функционерске позиције које не желе да угрозе ни за какве друге интересе, па ни за интересе народа из ког долазе и Републике Српске, без које нема слободе српском народу са лијеве стране Дрине.

"Они су изгубили компас и зарад властитих, занемарили интересе народа који представљају и тако издају Републику Српску, па им поручујемо да скину фесове и да се окрену српском јединству уколико им није циљ да остану запамћени у историји као највећи вазали и утемељивачи шеријатских схватања и закона које на све начине у БиХ покушава да инфилтрира бошњачки лидер Бакир Изебеговић", поручују из "Источне алтернативе".

Извор: Срна