latinica  ћирилица
29/04/2017 |  15:30 ⇒ 20:24 | Аутор: РТРС

ДНС проводи унутарстраначке изборе, Стевановићева на челу ОО у Зворнику (ВИДЕО)

Споменка Стевановић остаје на челу зворничког ДНС-а, одлучено је на Изборној скупштини, којој су присуствовали предсједник и потпредсједник странке Марко Павић и Недељко Чубриловић.
Споменка Стевановић - Фото: РТРС
Споменка СтевановићФото: РТРС

За предсједника Градског одбора у Бијељини изабран је Милан Дакић, а у току је и Изборна скупштина у Лопарама.

Реизбор Споменке Стевановић на мјесто предсједнице Градског одбора ДНС-а, очекиван је за зворничку јавност, имајући у виду да је ДНС на локалним изборима остварио добар резултат и постао друга странка по снази у Зворнику.

Показали смо да је ДНС у Зворнику израстао у један респектабилан, један веома важан политички фактор. Наша политика се не заснива на лидерству, заснива се на идејама. Препознати смо по нечему, по чему се у суштини разликујемо од других”, изјавила је Споменка Стевановић предсједница Градског одбора ДНС-а.

Представљање напредних идеја и прилив нових чланова, биће приоритети Градског одбора, који је добио подршку предсједника странке.

“Ја сам посебно указао на то да ми морамо остати доследни својим програмским определењима, да тамо гдје је ДНС, да та општина мора бити успјешна, да те фирме које води ДНС морају бити успјешне”, сматра предсједник ДНС-а Марко Павић.

Очекивања од наредних парламентарних избора у ДНС-у су велика, а циљ је освајање више од 100 хиљада гласова.