latinica  ћирилица
15/08/2017 |  08:48 | Аутор: РТРС

Теодосић добија конкуренцију, Ирвинг жели у Клиперсе?

Кајри Ирвинг жели да иде из Кливленд Кавалирса и то је познато већ мјесец дана уназад, али тек посљедњих дана има наговјештаја да би могао и у ЛА Клиперсе.
Милош Теодосић (ФОТО: nbaserbia.com) -
Милош Теодосић (ФОТО: nbaserbia.com)

Клиперсе је напустио Крис Пол, а на истој позицији појачао их је Милош Теодосић.

Таман када су сви у Србији почели жељно да ишчекују 17. октобар и почетак нове НБА сезоне, амерички Хупс хајп преноси гласине о могућем трејду.

Нови савјетник екипе Клиперса Џери Вест рекао је да овај посао није немогућ, упркос увријеженом мишљењу да тим из Лос Анђелеса нема много шта да понуди за суперстара Кливленда.

Новинар Питер Веси је један од оних који мисле да Клиперси немају шта да понуде Кавсима, али да Клиперси имају други адут.

"Речено ми је да Кајри жели да игра за Клиперсе. То је тим за који ми је речено да би играо. Воли Лос Анђелес, тренирао је доста тамо током лета. Да ли имају играче које могу да понуде? Не видим како, али имају Џерија Веста који је и раније успијевао да пронађе прави начин", рекао је Веси.

Теодосић није једино појачање у ростеру Клиперса. Он је у нападу право рјешење, док је у одбрани то рјешење Патрик Беверли који је дошао из Хјустона у трејду за Пола.

Из Рокетса је дошао и Сем Декер, ту је и Лу Вилијамс, а доскорашњи саиграч Николе Јокића, Данило Галинари ће од 17. октобра небеско-плави дрес Денвера заменити бијелим дресом Клиперса на позицији крила.

Извор: Б92