latinica  ћирилица
03/10/2018 |  22:25 ⇒ 23:08 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Влада инвестирала у сваку општину Републике Српске (ВИДЕО)

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је, гостујући у емисији Телеринг, да је Влада Српске инвестирала у сваку општину Републике Српске и да је циљ да се Српска и даље гради и напредује.
Премијерка Жељка Цвијановић у емисији "Телеринг" - Фото: РТРС
Премијерка Жељка Цвијановић у емисији "Телеринг"Фото: РТРС

"Повећали смо плате и социјална права. Настављамо даље да напредујемо. Инвестирали смо и у вријеме економске кризе.  Много је уложено труда и ја могу да кажем да сам због тога задвољна. Али идемо даље, имамо план", навела је Цвијановић.

Цвијановић је рекла да је у Републици Српској посијана и политичка мржња,

"Али видим људе који желе јаку Републику Српску, а да се о њој не одлучује у Сарајеву. већ да имамо своје институције које ће о томе да одлучују. Хоће школе, вртиће и ти људи су мјерило мог политичког рада и они су ми орјентир, а не неко ко стоји са стране и критикује", истакла је предсједница Владе Српске.

Она је додала да се наставља са градњом аутопутева.

 "Имају Пале, Соколац, а да се иде и до Вардишта. То значи сасвим другачије инфраструкурне пројекте. То су биле храбре одлуке доносене у времена кад није било ни лако да се одлучите, а знате да ако не засучете рукаве да немате гдје да идете. Радили смо, десило се, јако сам поносна", изјавила је Цвијановић.

Погледајте комплетну емисију Телеринг: