latinica  ћирилица
12/04/2019 |  18:56 ⇒ 20:24 | Аутор: РТРС

Перуничић захвалио на подршци навијачима из Републике Српске

Ненад Перуничић, селектор рукометне репрезентације Србије захвалио се навијачима из Републике Српске на подршци против Хрватске, обећавши исти ангажман својих изабраника и у недјељу у Задру.
Ненад Перуничић - Фото: РТРС
Ненад ПеруничићФото: РТРС

Мало је недостајало рукометној репрезентацији Србије да у "Штарк Арени" на плећа обори великог ривала, селекцију Хрватске. Само су неискуство, и грешке у кључним моментима спасили "каубоје" од пораза, у мечу трећег кола квалификација за одлазак на Европско првенство у Мађарској.

На крају је било 25:25, али више од 8.000 навијача из београдске Арене отишло је и више него задовољно издањем "орлова". Селектор Ненад Перуничић, некада и сам велики ас, на посљедњем тренингу пред одлазак у Хрватску на реванш, који се игра у Задру, позирао је фоторепортерима са шалом Републике Српске, наглашавајући да увијек највећа подршка српским спортистима долази баш из Српске.

Перуничић је обећао спортској јавности Србије, али и Републике Српске да ће његови изабраници дати задњи атом снаге да дођу до повољног резултата у Задру, а ако буду играли као у Београду, онда су на добром трагу...