latinica  ћирилица
26/04/2019 |  13:10 | Аутор: СРНА

Честитке из ФБиХ поводом Васкрса

Предсједавајући оба дома Парламентарне скупштине БиХ Борјана Кришто и Бакир Изетбеговић свим вјерницима православне вјероисповијести честитали су Васкрс, са жељом да највећи хришћански празник проведу у миру, здрављу и срећи.
Сарајево - Фото: РТРС
СарајевоФото: РТРС

- Свим вјерницима православне вјероисповијести поводом великог хришћанског празника Васкрса упућујем најискреније честитке са жељом да празник Христвог васкрснућа проведу у атмосфери заједништва, мира и свеколике радости - наведено је у честитки Борјане Кришто.

Изетбеговић је Његовом високопреосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому и свим православцима у БиХ пожелио да Васкрс проведу у добром здрављу, срећи и задовољству, дијелећи радост празника са својим најближима, пријатељима и комшијама, у духу истинског уважавања и међусобног поштовања.

У име Владе Федерације БиХ и своје лично име, Васкрс је честитао и Федерални премијер Фадил Новалић, пожељевши да највећи хришћански празник дочекају у радости и миру, у кругу својих најдражих, с пријатељима и комшијама.

Уз жељу да предстојеће празнике проведу у миру, здрављу и срећи, надахнути универзалним порукама Васкрса, честитку је упутио и замјеник министра комуникација и транспорта у Савјету министара у техничком мандату Саша Далипагић.