latinica  ћирилица
22/12/2019 |  16:43 ⇒ 18:23 | Аутор: РТРС

Додик: Најснажнији утисак реченица једне мајке - "Хвала Вам што сте поручили да нисмо сами"

Српски члан Предсједништав БиХ Милорад Додик рекао је за РТРС да је акција "С љубављу храбрим срцима" окупила велики број људи из различитих области и показала бригу друштва за дјецу којима је потребна помоћ.

- Покретање ове акције била је идеја људи из мог кабинета, а ја сам томе додао политичку и другу димензију. То се показало као једна од акција која је обиљежила сваку годину - рекао је Додик.

Он је истакао да је сваке године, окупљајући велики број учесника и прикупљањем средстава, рјешаван један од проблема.

- Увијек нам је жао што не успијемо да ријешимо још неки проблем, али нам је драго што смо помогли свој тој дјеци - рекао је Додик.

Он каже да учешће у овој хуманој мисији пружа осјећај испуњености и шаље поруку да они којима је помоћ потребна нису сами.

- Најснажнији утисак на мене је оставила реченица једне мајке која ми је рекла "Хвала Вам што сте поручили да нисмо сами" - рекао је Додик.

Он је подсјетио да је средствима прикупљеним у акцији "С љубављу храбрим срцима" изграђена и Родитељска кућа у Бањалуци, нагласивши да порука која је послата свима којима је помоћ пружена, најбоље што остаје.

- Људи су ме питали хоће бити акција и ове године. Дакле, људи знају за акцију, распитују се - рекао је Додик.

Он је изразио захвалност предсједници Српске Жељки Цвијановић што је наставила с покровитељством ове хуманитарне акције.