latinica  ћирилица
13/03/2024 |  18:51 | Аутор: СРНА

Вулић: Посљедњи крици Мајкла Марфија

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да су америчке санкције сарадницима предсједника Републике Српске Милорада Додика због организовања Дана Републике Српске посљедњи крици Мајкла Марфија.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- Свјестан да се на пијадестал побједе враћа Доналд Трамп, одлазећа администрација не ради ништа друго већ лобира за увођење сакција најближим сарадницима и савјетницима предсједника Додика - истакла је Вулићева.

Она је додала да је генерални секретар предсједника Српске Јелена Пајић Баштинац ријетко виђени патриота, мајка, супруга и добар човјек, те све оно што америчка администрација не подржава и све што руши у БиХ.

- Сребренка Голић је жена која је показала и доказала да је професионалац, способна, одговорна и непоткупљива. Јасно је да због тога није прихватљива Марфију, јер све оно што је квалитетно, професионално и одговорно њему и његовим трабантима не одговара. А када је ријеч о савјетнику предсједника Српске Браниславу Окуки, његов највећи 'гријех', који му Марфи никада неће опростити, је чињеница да се борио и да се бори за Републику Српску, да је човјек одан својој Републици Српској и српском народу - нагласила је Вулићева.