latinica  ћирилица
10/02/2016 |  08:08 ⇒ 08:08 | Аутор: СРНА

Приједор: Одржана манифестација "Стотину дана ђака првака"

Основна школа "Бранко Ћопић" организовала је манифестацију "Стотину дана ђака првака" на којој су 124 првачића ове школе показала шта су научила у протеклом периоду.
Манифестација "Стотину дана ђака  првака" - Фото: СРНА
Манифестација "Стотину дана ђака првака"Фото: СРНА

Директор школе Сања Муњиза рекла је да је стотину дана боравка ђака у школи идеална прилика да се приредбом пред родитељима и учитељима представи досадашњи рад са првачићима.

Громогласан аплауз публике у препуној сали приједорског позоришта синоћ је потврдио да су првачићи савладали све оно што се од њих очекује у овом периоду.

"Ово је јединствена манифестација на овим просторима и очекујемо да програм `Стотину дана ђака првака` постане традиција и препознатљиво обиљежје наше школе", рекла је Муњиза.

Она је додала да је школа задовољна радом првачића, али и наставног особља који улаже максималан труд да дјеци пренесу прва знања.

Учитељ разредне наставе Сенка Спасојевић, која води подручно одјељење школе у Гомјеници, каже да је у цјеловечерњем програму било пјесме, игре, рецитовања стихова и глуме, те да су првачићи имали шта да покажу пред публиком.

Основну школу "Бранко Ћопић" ове године похађа укупно 961 ученик.