latinica  ћирилица
21/10/2016 |  11:09 | Аутор: РТРС

Завод за уџбенике и наставна средства И.Сарајево на сајму у Београду

Завод за уџбенике и наставна средства Источно Ново Сарајево представиће се на 61. Међународном сајму књига у Београду од 23. до 30. октобра.
Завод за уџбенике и наставна средства (илустрација РТРС) -
Завод за уџбенике и наставна средства (илустрација РТРС)

Завод ће на штанду Републике Српске у уторак, 25. октобра, у 12.00 часова промовисати три побједничка романа конкурса "Златна сова" за 2016. годину - "Гласови са границе" Анђелка Анушића, "Хомољски дилингер" Милана Јанковића и "Чудовиште из Савског језера" Војислава Тодоровића.

О романима ће, осим аутора, говорити чланови жирија, а поздравну ријеч упутиће директор Завода Раде Ристовић.

У сриједу, 26. октобра, у 12.00 часова биће представљена књига Влада Вркеша "Консензус - кључ унутрашњег уређења БиХ", о којој ће, осим аутора, говорити Радомир Лукић и Рајко Куљић.

Истог дана, у 15.00 часова, у сали "Јанко Веселиновић" о роману "Гласови са границе", који је побиједио на конкурсу "Златна сова", говориће аутор Анђелко Анушић, те Александра Ђуричић и Мирослав Радовановић.

На штанду Завода за уџбенике Источно Сарајево у петак, 28. октобра, у 18.00 часова биће организовано потписивање романа "Чудовиште из Савског језера" и дружење са читаоцима књижевника Војислава Тодоровића.

Извор: СРНА