latinica  ћирилица
03/06/2014 |  08:59 | Аутор: Агенције

Нигор: Часно сам напустио шоу!

Познати репер и учесник прве сезоне плесачког шоуа "Плес са звездама", Игор Лазић Нигор, ексклузивно за портал Прва.рс открива своје емоције после пораза у баражу против певачице Ванесе Шокчић.

"Очекивао сам и прије да ћу испасти, али су се дешавале неке промјене. Прошли пут је био врхунски наступ, сада валцер, није баш да је лоше али таква је била кореографија коју смо добили. У баражу смо развалили, ја мислим, чак ни на тренингу нисмо тако добро одиграли, часно сам напустио шоу. Није ми жао, до овдје сам догурао, а да се нисам ни надао оволиком успјеху", каже Нигор.
Иако му није жао што је напустио шоу, репер додаје да ће му екипа, са којом је провео протеклих пар мјесеци, јако недостајати.

"Прошло је нешто више од два мјесеца и једни другима смо постали свакодневица, сваки дан смо на тренинзима, сваки дан се дружимо и гледамо. Вјероватно ће ми бити мали шок што сутра нећу ићи на тренинг, бићу слободан, односно мислим посветићу се себи и својим обавезама које сам мало запоставио. Искрено, нисам знао да ће све бити овако напорно, али ако ништа друго барем сам нешто ново научио у животу, стекао нове пријатеље, научио да плешем и шта ћу више од тога", наглашава познати репер.

Нигор је додао да би јако волио да настави да се бави плесом, јер је на тренинзима постигао врхунску линију и добио невјероватну кондицију.

"С обзиром на то да сам себе довео у врхунску линију, смршао сам једанаест килограма, и била би греота да сада све то вратим назад. Наравно да ћу да плешем, чим ми се буде указала прилика, мораћу негдје да уплатим часове плеса", закључио је Нигор.