latinica  ћирилица
17/06/2014 |  08:31 | Аутор: Телеграф

Побједници Иван Михаиловић и Марија Мартиновић

Много добре забаве, врхунског плеса и смијеха обиљежило је финале. Публика је СМС гласовима одлучивала побједника, заплесао је и жири, а специјални гости били су Ана Кокић, Кнез, Жељко Шашић, Гоца Тржан и Сара Јовановић

Најспектакуларнији шоу "Плес са звездама" стигао је до финала! Сјајна глумица Тања Бошковић, врхунска спортискиња Тања Петровић и талентовани глумац Иван Михајловић изборили су се за титулу троје величанствених. Ипак, само један је могао бити побједник - млади Иван и његова партнерка Марија Мартиновић освојили су срца публике.

Марија и Иван

Много добре забаве, врхунског плеса, гостију и смијеха обиљежило је ово вече. Публика је СМС гласовима одлучивала побједника, а жири није имао утицаја.

Част да отворе финале имали су Тања Петровић и Марко Васиљевић. Марко је рекао да је успио од каратисткиње да направи плесачицу, а Тања је додала да јој ништа није било толико тешко као плесни тренинзи. Они су још једном показали да су заслужено стигли у финале.

Заплесали су шоуденс уз пјесму "What a feeling" коју је сјајно отпјевала Ана Кокић.

Тања Петровић и Марко

Други плесни пар су били млади и талентовани Иван и Марија Мартиновић. Иван је рекао да без Маријине помоћи не би био у финалу. Поклонио јој је књигу у знак захвалности и успио је да је расплаче. Уз пјесму "Beneath you’re beautiful" коју изводи Жељко Шашић, плесали су фристајл.

Добили су све десетке, али и наговијестили да су отпочели емотивну везу.

Трећи на сцену су изашли грациозна Тања Бошковић и њен партнер Марко Мићић. Присјетили су се свих наступа и тешко им је било да се растану. Тања је искрено заплакала и додала да више не треба ни ријеч, довољан је уздах да све постане јасно.

Тања Бошковић и Марко

 

Сјајно су се снашли у шоуденсу који су плесали уз песму "I wanna dance with somebody" у извођењу Гоце Тржан.

Послије три плеса, линије су отворене за гласање, а затим је услиједио ревијални дио. Плесали су Александар Шапић и Слађана Иванишевић, па Катарина Шишмановић, а спектакл су потом направили чланови жирија Марија Прелевић и Никола Мандић. Плесали су танго уз велики хит "Feel so close" који је певао Кнез.

Онда је дошао тренутак одлуке. Један пар је морао да напусти шоу. То су Тања Петровић и Марко Васиљевић. Борба два пара се наставила. Тања и Иван добили су прилику да плешу своје омиљене кореографије.

Прво су заплесали Тања и Марко. Они су изабрали пјесму “Can’t take my  eyes of you”. Иван и Марија одлучили су се за танго, њихов први плес. Иван је желио да покаже колико је напредовао од почетка до краја шоу програма.

Тензија је била све већа и већа. А да подигну расположење и загреју атмосферу побринули су се Константин Костјуков и Лена Богдановић. Играли су предиван балет уз подршку Ане Кокић.

Послије заносног плеса Константина и Лене, стиже још један необичан пар. Алекса Јелић и Александар Јосиповић направили су прави шоу на сцени.

Узбудљиви наступи били си увертира за велику одлуку. Дошао је тренутак да добијемо побједника. Публика је одлучила да побједници прве сезоне буду Иван Михајловић и Марија Мартиновић.

Награду од 25.000 евра Иван је прослиједио фондацији "Подржи живот" коју води Сергеј Трифуновић.