latinica  ћирилица
10/06/2014 |  07:55 | Аутор: РТРС

Ванеса послије пет баража, напустила такмичење

Још једно плесно такмичење је завршено, али нажалост за Ванесу Шокчић и Владу Тодоровића је заувијек готово. Пет најбољих парова искрено се борило да уђе у полуфинале, дали су све од себе, били су потпуно посвећени ономе што раде и то се одразило на њихов успјех – они су пет најбољих плесних парова једног од најпуполарнијих шоу програма.

Након пет одлазака у дуел, краљица баража Ванеса Шокчић синоћ ипак није имала среће. Она је изгубила у плесном двобоју од каратисткиње Тање Петровић. Награду од 1.000 евра фолк пјевачица је поклонила Институту за онкологију и радиологију Србије.

- Нисам очекивала да ћу се овога пута наћи у баражу. Ово је дефинитивно био најбољи плес који смо Влада и ја одиграли. Вечерас нисам могла да дам свој максимум због прилога о мојој покојној куми, јер сам била емотивно растројена. Ипак, поред свега смо били други - рекла је Ванеса.

Пјевачица ће наставити да плеше, а као побједника види глумца Ивана Михаиловића.

- Од првог дана он је мој фаворит. Бићу ту све вријеме уз њега, до побједе - каже Ванеса.

Велико финале емисије Плес са звездама је у понедјељак 16. јуна, а финалисти ће бити одабрани у полуфиналној емисији већ сутра, када ће играти Александар Шапић, Иван Михаиловић, Тања Петровић и Тања Бошковић.