latinica  ћирилица
16/06/2014 |  09:17 | Аутор: Блиц

Вечерас финале "Плес са звездама"

"Ко год од нас да побиједи, побиједиће доброта - каже славна глумица уочи финала хуманитарног шоуа који је вечерас од 22 часа можете гледати на РТРС.


Тања је изабрала да са својим партнером Марком одигра фокстрот, плес у којем је претходни пут погријешила корак. Ово ће, каже, бити њен поправни испит, а такмичиће се са Тањом Петровић и Иваном Михаиловићем за награду од 25.000 евра која иде у хуманитарне сврхе.

- Драго ми је што сам у "Плесу са звездама" много научила о животу. То су недјеље и недјеље труда да учиним нешто, узмем од себе и дам другоме. Дивно је када човјек има прилику да помогне ономе ко је у невољи. Радујем се што ћемо Марко и ја играти још један потпуно различит плес од онога што је мој карактер и моја врста музике. Више уживам да савладавам кораке стилски, у заједништву, него у чињеници да могу да летим. У овим годинама летови су друге врсте, духовни, прави узлети - надахнуто прича Тања Бошковић.

Иван Михаиловић се посебно радује због тога што су двије Тање са њим у финалу, једино жали што и Ванеса Шокчић није ту.

- Волио бих да ја будем тај који ће да прослиједи новац. Спремамо се озбиљно за вечерас, и Марија и ја вјерујемо у себе и највише се трудимо да погодимо укус публике и да оно што смо радили оправдамо у финалу - каже Михаиловић.

Тања Петровић као прави фер спортиста спортски и говори:

- Мислим да смо сви побиједили самим тим што смо остали до краја. У такмичењу једини мотив јесте: издржи све и трпи све жртве да би био први! Свако од нас, ко год да побиједи, има исту мисију - сматра каратисткиња.