latinica  ћирилица
25/04/2014 |  19:52 | Аутор: РТРС

Катарина Шишмановић своју награду од 1.000 евра уручила Данијели Ковачевић

Након што је испала из шоуа Плес са звездама, водитељка Катарина Шишмановић испунила је своје обећање и уручила чек од 1.000 евра који је намијенила 21- годишњој Данијели Ковачевић из Инђије, која се већ четири године налази у стању будне коме.
Катарина Шишмановић у "Плесу са звездама" - Фото: РТРС
Катарина Шишмановић у "Плесу са звездама"Фото: РТРС

Као што је и обећала након елиминације из шоуа Плес са звездама, Катарина Шишмановић уручила је награду од 1.000, освојену у такмичењу, за лијечење Данијеле Ковачевић, која се већ четири године налази у стању будне коме.

 

"Оног момента када сам сазнала да више нећу плесати и да се више нећу такмичити, прво сам помислила на вас, вашу унуку Марију и кћерку Данијелу и управо зато сам уручила да овај новац уручим вама, јер знам да вам је потребан", рекла је Катарина за емисију Еxклузив и додала да је учешће у такмичењу прихватила најприје из хуманих разлога.

 

"Дуго времена нисам  била под толиким и таквим утиском, и када сам видјела колико се Марија бори за своју маму, тако да чак и она у свом новчанику скупља паре за лијечење, мој избор када сам сазнала да се више нећу такмичити и да имам награду од 1.000 евра које треба да поклоним, свакако је пао на Дацу", закључила је шармантна водитељка.