latinica  ћирилица
18/09/2022 |  18:01 ⇒ 18:18 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Очекујемо добре изборне резултате

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић поручио је да ова странка извршила добре припреме за кампању и да очекује добре изборне резултате.
Чубриловић у Добоју - Фото: СРНА
Чубриловић у ДобојуФото: СРНА

Чубриловић је истакао да општи избори, на које ДЕМОС први пут излази, треба да су празник демократије и да очекује да и други политички субјекти поштују изборна правила.

- Надам се да ће ова компактност остати до краја и да ће Демос одрадити све оно што је зацртао у овој фази - рекао је Чубриловић у Добоју, гдје је присуствовао предизборном скупу ДЕМОС-а.

Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Маринко Ђукић увјерен је да ће ова странка освојити по један директан мандат за Народну скупштину Српске из ове изборне јединице и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два.

Кандидат ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Слађан Јовић каже да посјећеност скупу указује на снагу Демоса и гарантује добар изборни резултат.

Носилац листе ДЕМОС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Чедомир Стојановић поручио је да је добојски Демос један од најорганизованијих одбора.

Он је реалним оцијенио освајање по једног директног мандата за Народну скупштину Републике Српске из изборних јединица пет и шест, као и за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два.