latinica  ћирилица
21/09/2022 |  21:43 ⇒ 22/09/2022 | 10:27 | Аутор: СРНА

Додик: Српска све стабилнија, остварује све планове

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Српска све стабилнија и да остварује све своје планове и програме, наводећи да је СНСД води ка миру и одрживости.
Милорад Додик -
Милорад Додик

- Желим да се у Републици Српској одржи енергетска сигурност, због чега сам боравио у посјети Руској Федерацији - истакао је Додик вечерас на трибини СНСД-а у бањалучком насељу Залужани.

Он је најавио да ће, након избора, свим нашим људима у дијаспори, који имају поријекло из Републике Српске бити издата такозвана идентификациона национална карта на основу које ће овдје имати статус домаћих лица.

- То је велика помоћ Републике Српске за наше људе и показује нашу приврженост њима - поручио је Додик.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо Ђајић рекао је да је евидентно да СНСД више није партија, већ покрет за очување и унапређење Републике Српске, те да ће побједа СНСД-а на предстојећим изборима бити убједљива.

- Република Српска ће да опстане, да живи и да дуго траје - истакао је Ђајић.

Он је рекао да не види конкуренцију на изборима у опозиционим редовима, јер дјела најбоље говоре шта је све до сада урадио СНСД.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је да Република Српска мора изабрати стабилне личности - Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

- Морамо изабрати стабилну скупштинску већину како бисмо опстали и наставили развој и унапређење свих сектора друштва у којима су постигнути значајни резултати - истакла је Бурсаћева.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици три Младен Илић рекао је да је увјерен у изборну побједу СНСД-а, јер је ова странка највећа и најмоћнија политичка организација у Републици Српској и БиХ.

- СНСД једини има капацитет да одржи мир и стабилност на овим просторима - истакао је Илић.