latinica  ћирилица
22/09/2022 |  21:35 ⇒ 22:44 | Аутор: СРНА

Додик у Требињу: Направити аеродром, ојачати енергетску стабилност

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас да у Требињу још мора да буде направљен аеродром и да се ојача енергетска стабилност цијеле Републике Српске јер је то град који се развија и који у перспективи види као један од значајнијих центара српског народа на југу.
Требиње - Предизборна трибина СНСД -а - Фото: СРНА
Требиње - Предизборна трибина СНСД -аФото: СРНА

Додик је новинарима прије прије предизборне трибине рекао да је Требиње град побједа СНСД-а, и у политичком и у сваком другом смислу, те да заслужује све те инфраструктурне пројекте.

- Све смо учинили да овај град буде бољи, љепши, посјећенији. Данас када се окренем иза себе, могу да примијетим да је Требиње постигло много успјеха управо на том плану. Овдје је све више људи који долазе са стране, све више послова. Требињци то заслужују - рекао је Додик.

Он је навео да ће у наредних неколико година почети градња и ауто-пута од Требиња ка Билећи, Фочи и Вишеграду.

- Овдје ћемо ускоро почети да градимо велику болницу која ће коштати више од 100 милиона КМ - рекао је Додик.

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Лука Петровић рекао је да Република Српска за ове изборе има само један избор, а то су кандидати за инокосне функције Жељка Цвијановић и Милорад Додик - људи који су иза себе оставили дјела.

- Тандем Милорад Додик и Жељка Цвијановић треба да настави започете пројекте и нове визије да се остварују. То могу само они. Немамо се чега стидјети, поносни смо на сва дјела која су остварена и мислимо да ће тај тандем наставити да руководи Српском - истакао је Петровић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)