latinica  ћирилица
24/09/2022 |  20:51 ⇒ 20:55 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Изборна побједа заслужена претходним радом (ФОТО)

Кандидат СНСД-а за члана Предсједништва Жељка Цвијановић рекла је на предизборној трибини у Угљевику да је изборна побједа заслужена претходним радом и да је Угљевик одлучио да буде са људима који раде за Републику Српску и који сматрају да су одговорни свом народу, а не неким странцима.
Жељка Цвијановић (Фото: twitter.com/SNSDDodik) -
Жељка Цвијановић (Фото: twitter.com/SNSDDodik)

- Озбиљна и стабилна политика чува стабилном нашу Републику Српску. Ништа није важније од наше стабилности, а то је гаранција да ћемо чувати наше институције, оне ће чувати наше надлежности и грађане и сви заједно онда имамо извјесну будућност. Од снаге СНСД-а и наше коалиције зависиће снага наше Републике - поручила је Цвијановић.

Она је рекла да је поносна на власт СНСД-а јер је успјела да одговори великим изазовима и да гради и развија Српску, а да је напоноснија зато што су имали храбрости да мисле и да кажу оно што мисле, за разлику од других који се на изборима нуде, а нити мисле својом главом нити смију да говоре својим устима и нису одговорни свом народу, него страним центрима.

Посебно је, каже, поносна на мјеру подршке за вјештачку оплодњу захваљујући чему је у Републици Српској до сада рођено 1.600 беба.

- Наша Република је наша и остаће наша, о нашој Републици одлучујемо ми - закључила је Цвијановић.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице шест Милутин Тасовац рекао је на скупу да је побједа СНСД-а на изборима гаранција да ће Република Српска опстати и остати, јер је ова државотворна странка изнијела терет кроз тешка времена.

- Српски народ никога не мрзи, али никоме неће ни бити слуга. Нећемо унитарну БиХ, градићемо и развијати своју Републику Српску, а нисмо у томе усамљени, имамо подршку братске Србије - рекао је Тасовац.

Он је најавио да се Угљевик придружује апсолутној изборној побједи СНСД-а, Додика за предсједника Републике и Цвијановић за српског члана Предсједништва.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Кандидат за Представнички дом Парламентарне скупштине из Изборне јединице два Недељко Ћорић рекао је на централној трибини у Угљевику да су Срби своју слободу скупо платили у рату, али зато је данас живе, његују и чувају као и своју Републику Српску, за коју је рекао да је сваким даном све јача, сигурнија, стабилнија и у сваком смислу независнија и може да одговори у пуном капацитету на све захтјеве својих грађана.

- Прије доласка на власт СНСД-а, за вријеме ових који се данас нуде као боља будућност, у Републици Српској је владала општа нестабилност и бандитизам, са СНСД-ом Српска иде сваким даном корак напријед јер има људе који знају да управљају Српском. Нема на Балкану бољег политичког тандема од Додика и Цвијановић - поручио је Ћорић.

Носилац листе СНСД за Народну скупштину из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је да грађани 2. октобра гласају за СНСД, Додика и Цвијановићеву, за будућност своје дјеце и Републике Српске, насупрот онима који раде на урушавању Српске, за унитарну БиХ.

- Алтернатива би у Сарајеву да прода свој народ, немојте 2. октобра продати своје животе и судбину у нареде четири године. Они који их плаћају су они који су бомбардовали Републику Српску и Србију , а само издајници узимају паре од непријатеља - истакао је Митровић.