latinica  ћирилица
24/09/2022 |  23:05 ⇒ 23:28 | Аутор: СРНА

Стевандић: Очекујемо велики број посланика у Народној скупштини Републике Српске

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је вечерас у Братунцу да је увјерен да ће ова странка на предстојећим општим изборима остварити најбољи резултат до сада.
Ненад Стевандић - Фото: СРНА
Ненад СтевандићФото: СРНА

"Очекујемо велики број посланика у Народној скупштини Републике Српске и већ сада се може рећи да ће Уједињена Српска бити највећи побједник", рекао је Стевандић, који је носилац кандидатске листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три.

Стевандић је рекао да у Уједињеној Српској сматрају свој допринос пресудним за побједу коалиционих кандидата Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

Према његовим ријечима, Уједињена Српска се изборила за препознатљивост и да буде питана за све.

Кандидат ове странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице седам Миладин Радовић рекао је да је препуна дворана на вечерашњој трибини потврда снаге велике снаге ове странке.

"Поручујемо да ће Уједињена Српска и на овим изборима побиједити у Братунцу и да ће коалициони кандидати за предсједника Српске и Предсједништво БиХ у Братунцу добити највише гласова", поручио је Радовић.

Кандидат Уједињене Српске за Представничким дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три Бранимир Тришић рекао је да странка још биљежи пораст чланства и омасовљује се у Братунцу и додао да ће опет забиљежити побједу.

На вечерашњој трибини представљени су кандидати Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице седам чији је носилац Костадин Васић, те за Парламентарну скупштину БиХ на чијем је челу Ненад Продановић.