latinica  ћирилица
28/09/2022 |  21:30 ⇒ 21:41 | Аутор: СРНА

Додик: Током кампање више од 250.000 људи дошло да чује кандидате СНСД-а (ФОТО)

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас да су током кампање прикупили више од 250.000 људи који су дошли да чују кандидате СНСД-а и да су успјели да веома добро представе програм странке.
Милорад Додик (Фото: twitter.com/SNSDDodik) -
Милорад Додик (Фото: twitter.com/SNSDDodik)

- Очекујемо велику побједу на свим нивоима - рекао је Додик у Градишци и додао да је СНСД одржао више од 135 митинга широм Српске и да кампању приводе крају.

Додик је рекао да су у Градишци заједно са републичким институцијама ријешили све комуналне пројекте, али и проблеме који су били везани за транзит кроз овај град, те завршили мост на Сави.

Он очекује да ће брзо бити завршена и траса пута од моста до Окучана, чиме ће се растеретити градско језгро.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да људи у Српској знају да кроз сигурну будућност могу да спроведу озбиљне политике каква је политика СНСД-а.

- Будимо поносни на оно што смо заједно урадили - рекла је Цвијановић.

Она је додала да Градишка данас изгледа много другачије него раније, али и цијела Српска, да се управо захваљујући политикама СНСД-а то десило у свим општинама.

Цвијановић је навела да су знали да треба да бране и штите Републику, њене надлежности, али исто тако су знали и да морају да развијају све дијелове Српске.

Она је нагласила да у наредном периоду, кроз вријеме које је прилично нестабилно на глобалном нивоу, Српској треба јако вођство.

- Зато смо одлучили и одлучићемо 2. октобра да ће предсједник бити Милорад Додик - истакла је Цвијановић и додала да ће и она и те како побиједити противкандидата Мирка Шаровића.

Она је нагласила да су на листама СНСД-а људи који знају шта је политика, који су патриоте, опредијељени и лојални Републици Српској и навикли да за њу раде.

Цвијановић је сигурна да су то најбољи људи који ће знати и управљати процесима и бити подршка ономе шта ће радити Додик у Бањалуци или она у Сарајеву.