latinica  ћирилица
29/09/2022 |  20:58 ⇒ 21:20 | Аутор: СРНА

Шаровић: Теслић ће бити у центру политика

Кандидат Српске демократске странке за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић поручио је вечерас у Теслићу да ће, ако на изборима добије повјерење грађана, ова локална заједница бити у центру политика.
СДС и ПДП у Теслићу - Фото: СРНА
СДС и ПДП у ТеслићуФото: СРНА

Шаровић је, прије предизборног скупа СДС-а у Теслићу, позвао бираче да своје повјерење дају коалицији СДС-ПДП, Покрет за правду и ред.

Кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић рекла је да ће, ако освоји мандат, све добро из Теслића добити подршку нове Владе јер је то уставна обавеза да се изражава јединство народа у Републици Српској.

- То могу поручити и грађанима свих других општина у којима су тренутно начелници и градоначелници из друге политичке структуре која не припада нама, све оно добро што долази из тих општина ми ћемо подржати и одржавати јединство - изјавила је Тривићева новинарима.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Милан Касаповић очекује снажну побједу СДС-а на свим нивоима и Тривићеве као кандидата за предсједника Српске.

- Избором Мирка Шаровића за српског члана Предсједништва БиХ Република Српска ће у Сарајеву имати истинског борца и заштитника националних интереса српског народа у заједничким институцијама - рекао је Касаповић.