latinica  ћирилица
30/09/2022 |  19:19 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Кандидати ДЕМОС-а вриједно радили у протеклом периоду

Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Недељко Чубриловић позвао је данас становнике Угљевика да гласају за кандидате ДЕМОС-а који су вриједно радили у протеклом периоду.
ДЕМОС - Фото: СРНА
ДЕМОСФото: СРНА

Чубриловић је на предизборној трибини у Угљевику изразио увјерење да ће ДЕМОС из те регије имати два посланика у парламенту Српске.

Он је окупљенима поручио да грађани имају за кога да се опредијеле, јер је ДЕМОС понудио остварене кандидате који живе од свог рада.

- Убијеђен сам и да ћемо из ове регије имати посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ - додао је Чубриловић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици два Чедомир Стојановић захвалио је бирачима за досадашњу подршку и позвао их да на предстојећим изборима подрже њихове кандидате и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва и Милорада Додика за предсједника Српске, који воде Српску путем просперитета.

Чубриловић је са кандидатима ДЕМОС-а раније данас посјетио Општински одбор странке Лопаре, гдје је одржан састанак након кога је поручено да мајевички крај има огроман потенцијал за унапређење сарадње са дијаспором.

- ДЕМОС ће се залагати за отварање већег броја дипломатско-конзуларних представништава кроз која би сарадња била унапријеђена и конкретизована. Дијаспора има и вољу, али и потенцијал за огромна улагања која ће Републици Српској донијети нова радна мјеста, а самим тим и останак људи на овим просторима - поручено је из ДЕМОС-а након састанка.