latinica  ћирилица
ФОТО ГАЛЕРИЈА :  Србија - Војна вјежба "Век победника 1918-2018"
претходна [1/15] сљедећа
Србија - Војна вјежба "Век победника 1918-2018"
Србија - Војна вјежба "Век победника 1918-2018"
(Фото: Screenshot)