latinica  ћирилица
ФОТО ГАЛЕРИЈА :  Разрушено гробље и спомен костурница у Глини
претходна [1/8] сљедећа
Разрушено гробље и спомен костурница у Глини
Разрушено гробље и спомен костурница у Глини
(Фото: РТРС)