latinica  ћирилица
ФОТО ГАЛЕРИЈА :  Јак земљотрес погодио БиХ
претходна [1/6] сљедећа
Јак земљотрес погодио БиХ (ФОТО: EMSC/tvitter)
Јак земљотрес погодио БиХ (ФОТО: EMSC/tvitter)