latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 16/05/2013 | 10:36

ИРЕНА МАРИЋ: 49. од Ваших и наших 100 лица!

"СПОРТ ЈЕ НАЈВАЖНИЈИ!", каже бивша атлетичарка, данас инструктор фитнеса и тренер који ради искључиво са женама и дјецом са посебним потребама.

Ирена Марић"Успјехе не волим да рангирам! Све што у животу урадим сматрам успјехом: атлетска каријера, сваки дан- дјечији осмјех, жене задовољне својим изгледом , али и здравственим стањем!

Препреке? У животу нема препрека- или их обиђем или прескочим! А кроз живот најбоље се пролази са осмјехом, позитивним размишљањем и уз спорт, наравно!"

Ово су ријечи Ирене Марић атлетичарке и спортисткиње из Добоја, која својим примјером жели активирати цијели Добој. Атлетиком се активно бавила 10 година, била је првакиња БиХ у трчању на 100 И 200 метара, првакиња Р.Српске, освојила је балканску медаљу и 5.-о мјесто свих времена у БиХ на 100 метара  .

Послије силних повреда, оно што ју је одржало и задржало у спорту јесу прије свега здраве навике, здрав и испуњен начин живота и огромна жеља да мотивише  жене, младе људе и првенствено дјецу, да од малих ногу схвате важност физичке активности и предности спортског начина живота.

"ЊИХОВА СРЕЋА ЈЕ МОЈ УСПЈЕХ!", закључује Ирена.