latinica  ћирилица

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - ДОМ ЗА СТАРА ЛИЦА

Дани "животне златне јесени" уљепшани зеленилом и цвијећем.

  Запослени у Дому пензионера и старих лица у Источном Сарајеву дан по дан ,уз много љубави , брижно граде кутак у којем свакодневно уживају њихови корисници са породицом.

Као најљепши дио дворишта, издвајају руже, али и остало украсно биље које захтијева редовну његу и доста посла за запослене, али и за кориснике ове Установе.Радо помажу, уживајући у резултатима рада.

„Ако је прољеће треба да се то уреди и среди, у току љета да се одржава, значи отприлике сат - два дневно посла. Сва родбина која долази овдје, мислим да су више него одушевљени када дођу у нашу Установу, осим услуга које се пружају корисницима, врло је битан кутак и овај околиш , да људи могу да изађу, прошетају, да имају свој мир, а мислим да је овдје створен.“ истиче Љубица Бербак, директорица Дома пензионера и старих лица Источно Сарајево

Дом пензионера и старих лица у Источном Сарајеву постоји од 1996.год . а од 2006. смјештен је у Доњим Младицама, на подручју општине Источна Илиџа. Златну јесен живота и мирне пензионерске дане овдје проводи 135 корисника.

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - ДОМ ЗА СТАРА ЛИЦА