latinica  ћирилица
ЈУТАРЊИ ПРОГРАМ | 06/09/2013 | 22:20

8. септембар, почетак приказивања серије Замало живот

Прву епизоду хумористичког серијала Замало живот , под називом "Паштета младости", ТВ РС почеће да приказује у недељу, осмог септембра.

 

"Замало живот" је хумористички серијал у коме једна просјечна породица, у серији породица Бекавац, пролази кроз разне комичне ситуације са комшијама , пријатељима и сарадницима .
У серији ликове тумаче наши најбољи глумци , а троје су били гости Јутарњег програма Радија РС- глумице Гордана Милиновић и Слађана Зрнић, у серији Велинка и Јованка и глумац, Александар Стојковић , који у серији глуми Чеду.
"Са нестрпљењем очекујем прву епизоду серије и реакцију гледалаца. Иако комедија, мислим да је ово серија коју ће радо гледати све генерације, јер осликава реално стање у данашњем времену, сматра Гордана Милиновић, која у серији глуми баку Велинку.
"Баке нико не слуша", каже наша позната глумица," али оне ипак, успију да се изборе за своје мјесто".
"Мислим да ће гледаоци у овој серији обожавати да ме мрзе, каже Слађана Зрнић, која у овој серији глуми Јованку. Јованка једина зарађује у кући , поставља се као глава породице и терорише укућане-дјецу, мужа , свекра , свекрву....У неким моментима то дјелује симпатично, али, молим вас , немојте да покушавате да оправдате Јованкине потезе, јер је она синоним свега негативног у друштву", рекла је Слађана Зрнић, између осталог, у Јутарњем програму Радија РС.
"Ова серија помијера стандарде домаће телевизијске продукције и надам се да ће бити снимљена и друга сезона" , рекао је Александар Стојковић, који у серији глуми Чеду.
"Чеда је ", каже Александар, "класичан папучар , без поговора слуша супругу- чува дјецу, куха, пере, спрема "...
"Многе серије добиле су подршку гледалаца тек у другој сезони и надам се да ће нас продукција и нарочито, спонзори, подржати. У овим временима најмање се издваја за културу, а култура је надоградња , све оно што смо заиста ми и мислим да је неправедно запостављена", каже Александар Стојковић, Пикси.
Осим глумаца, који су били наши гости у студију Радија РС, у серији глуме и Николина Јелисавац, Миљка Брђанин Бабић, Александра Спасојевић, као и сјајни глумац из Приједора, носилац једне од главних улога, Раде Ступар. Ту су и студенти Академије умјетности као и млади глумци школе глуме Дјечијег позоришта РС.
Сценаристи су Марио Ћулум, Милан Гајић и Славиша Радан. Директор фотографије је Игор Шамара. Редитељ и продуцент Младен Ђукић.
Серија је снимана у Бања Луци, у продукцији АЕОН И РТРС.