latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 25/09/2013 | 10:00

МЛАДЕН ТОМИЋ: 68. од Ваших и наших 100 лица!

Наш, а свјетски! :) DJ и музички продуцент из Бањалуке који је давно својом музиком и својим електронским ритмом освојио Европу, а сада и америчко тржиште! КАКО??? УЗ ДУГОГОДИШЊИ ТРУД И РАД И ОГРОМНУ ЉУБАВ !!!

Младен продуцира и ствара електронску музику- углавном "techno" и  "tech-house", више неки андерграунд звук. Посао DJ-а је да наступа пред публиком "миксајући" једну, двије или више "ствари" стварајући потпуно нови ритам и нову пјесму, али прије свега, СТВАРАЈУЋИ ДОБРУ, ПОЗИТИВНУ, ПЛЕСНУ АТМОСФЕРУ ! :)

Младен Томић

Почео је 90-их година, као средњошколац, пуштајући музику у бањалучким клубовима. Након тога се усавршавао, учио да професионално микса, удружио се са пријатељем Синишом Тамамовићем, заједно су наступали, постајали све бољи и бољи, правили су све боље и масовније журке, купили су , за озбиљнији рад неопходну квалитетну опрему ...И ТАКО ЈЕ СВЕ КРЕНУЛО!

Данас, његов наступ разликује се од рада већине DJ-eva, јер у једном сету пушта више од 50%  своје музике. Младен Томић има око 20 издања на плочама и око 80 дигиталних издања. Многи свјетски DJ-evi пуштају његову музику, захваљујући чему је и постао интернационално и тражено име у свијету електронске музике.Његове пјесме су у врховима свјетских топ листа.

Наступа је било МНОГО!!! Европско музичко тржиште одавно зна за Младена, а у задње вријеме полако, АЛИ СИГУРНО осваја и друге континенте!

Недавно се вратио из Њујорка. Прије тога наступао је у Колумбији, Мексику, на фестивалима пред више од 10 000 људи . То му је и највећа награда за сав уложен труд: наступи и адреналин - позитивна енергија коју добија од расплесаних људи И КОЈА ГА НОСИ СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ!!!

"МОЖЕ СЕ УСПЈЕТИ ! УЛОЖИТЕ ТРУД И РЕЗУЛТАТИ ЋЕ БИТИ ТУ!"