latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 10/10/2013 | 14:13

ДРАГИША СИКИМИЋ: 79. од ваших и наших 100 лица!

АКО ВАМ НЕКО КАЖЕ ДА НЕШТО НЕ МОЖЕТЕ, УРАДИТЕ СУПРОТНО , ПОКАЖИТЕ ДА МОЖЕТЕ СВЕ !

Као гимназијалац из Љубиња , није ни сањао да би у будућности могао да се бави новинарством.Али ово је још један доказ колико је лако заљубити се у потребу  да будете информисани, али и да на брз и тачан начин информишете друге.

"Све је ствар личне воље и енергије, схватања живота и животних проблема. Један доктор ми је рекао да нисам ни свјестан да живим срећније и задовољније од 80% популације, јер радим, радим оно што волим, радим за себе и сваки дан имам нове идеје и нове циљеве. Замислио сам се...и схватио да је у праву! Не мора значити ни да су потпуно здрави људи срећни и задовољни. Нажалост, често нису.

Новинарство је врло одговорно занимање или би бар требало да буде такво. Одговорна и нимало лака дјелатност. Срећан сам што оснивањем портала "Моја Херцеговина" могу допринјети правовременом и тачном информисању јавности, што имам прилику да јавности вратим повјерење у медије."

Портал "Моја Херцеговина" је за врло кратак период остварио значајне резултате и завидан успјех. Као захтјеван медиј захтјева стално праћење најновијих информација , па Драгиша дневно за лаптопом проводи и до 12 сати.

А да ли сте икада чули за епидермолизу?

Ако нисте, није ни чудо, јер од овог кожног обољења болује само 15 особа у РС.Једна од њих је и Драгиша.

Болест и физичка ограничења која собом носи, не представља му проблем у послу. Више му смета у свакодневном животу, при обављању  рутинских радњи и у контакту с људима. Тачније у контакту-не смета Драгиши, већ људима који се боје свега непознатог .

Драгиша свима нама савјетује: Вјерујте у себе! ИЗГРАДИТЕ ОГРОМНО САМОПОУЗДАЊЕ! НЕ СЛУШАЈТЕ ШТА ВАМ ЉУДИ ГОВОРЕ, ВЕЋ ОСТВАРУЈТЕ СВОЈЕ ИДЕЈЕ!

НЕМА НЕМОГУЋИХ СТВАРИ! МОЖЕТЕ СВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!