latinica  ћирилица
100 ЛИЦА, ЈЕДНА ПРИЧА | 18/10/2013 | 09:54

САША ЈОВАНОВИЋ: 85.од ваших и наших лица!

ШТА ГА ПОКРЕЋЕ? ЉУБАВ!

Саша се прво заљубио у гимнастику, потом у рукомет, па у спортски плес.А кроз плес и у своју садашњу супругу :) Данас је поносни отац двоје дјеце, вишеструко награђиван плесач , али и професор на факултету Физичког васпитања и спорта у Бањалуци.

Saša Jovanović

Спортски плес га је водио из Бањалуке до Словеније, гдје је 4 године био на специјализацији, а затим је са врхунским европским и свјетским плесачима обишао скоро све градове свијета учествујући на плесним такмичењима.

Жеља за даљњим изучавањем плеса, практично, али и теоретски, уписао је факултет Физичког васпитања и спорта. Као најбољи студент те генерације, награђен је и златном плакетом. Постдипломске студије је уписао како би добио могућност да своја знања пренесе генерацијама које долазе. Почео је да ради као асистент, а сада као доцент предаје различите предмете на факултету спорта.

СВИМА ЖЕЛИ ПРЕНИЈЕТИ ПОРУКУ : "Најбитнији је мир у себи и љубав према свему-према себи и другима. Та љубав ће вас мотивисати да савладате све препреке. ДА ПРЕПРЕКЕ ПРЕТВОРИТЕ У ИЗАЗОВЕ-изазове да будете сретнији, паметнији, да боље схватите и себе и околину И ДА ИСТРАЈЕТЕ У ТОМЕ ШТО РАДИТЕ!"