latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 23/04/2014 | 13:14

ЕГЗИТ: Немаш карту? Имаш пријатеље!

Ове године на ЕГЗИТ АВАНТУРУ креће читаво друштво! Од 23. априла до 25. маја, или до истека залиха у склопу акције, свака екипа од пет људи који буду заједно куповали улазнице за ЕГЗИТ или ЕГЗИТ авантуру добиће шесту улазницу за још једног члана друштва гратис.

И то није све: уз једну бесплатну улазницу у оквиру пакета, сви у друштву добијају по карту за РОК@ЕГЗИТ фестивал, који ће се 11. јуна одржати на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, са ''Queens Of The Stone Age'' као хедлајнерима!

Окупи пет најлуђих чланова друштва и шести иде бесплатно! Цијена улазнице у БиХ за ЕГЗИТ износи 116КМ, а за ЕГЗИТ 136КМ. Сви учесници акције који се на вријеме региструју добијају и бесплатне улазнице за Рок@ЕГЗИТ фестивал.

Улазнице могу да се купе на продајном мјесту ЕГЗИТ фестивала у Бањалуци, тачније у туристичкој агенцији Себастијан, Краља Петра I Карађорђевића 99а.

Сада је прилика да искусиш незаборавно љето! Пет другара, РОК@ЕГЗИТ фестивал, четири незаборавна дана на Петроварадинској тврђави и још три дана на плажи Јаз у Будви, уколико се одважите да кренете на узбудљиву ЕXИТ авантуру! Најбољи провод твог живота може да почне!

Петнаесто издање најбољег европског фестивала је у знаку велике осмодневне ЕГЗИТ АВАНТУРЕ која нас води на РОК@ЕГЗИТ фестивал 11. јуна 2014. на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, на ЕГЗИТ фестивал, који се на истом мјесту одржава од 10. до 13. јула, као и на СИ ДЕНС фестивал од 15. до 17. јула на плажи Јаз, једној од најлепших плажа Јадрана.