latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 09/07/2014 | 13:59

Верица Мишић - препознатљиво лице РТРС на Демофесту!

Радио-телевизија Републике Српске и ове године је медијски покровитељ најбољег регионалног фестивала за демо бендове, Демофеста! Тим поводом разговарали смо са препознатљивим лицем Забавног програма РТРС Верицом Мишић, која ће у РТРС кутку разговарати са звијездама предстојећег фестивала!

http://www.rtrs.tv/_FOTO/glrz/0341/034157.jpg- С обзиром да си водитељка емисија забавног карактера, ''Урбане Зоне'' и ''7 у 1'', шта за тебе у том контексту значи Демофест?
Демофест је дружење са колегама. Фантастична организација пресс конференција и пропратног садржаја. Демофест је дружење са врхунским музичарима који наше емисије чине забавним, питким и квалитетним. Не постоји ништа љепше и снажније од промоције квалитетног звука, културе, труда и позитивних вибрација. Демофест су изморене ноћи и јутра са осмијехом, бирам то за одговор број један.

- Чији наступ никако не бисмо смјели пропустити на предстојећем фестивалу?
Не би било професионално од мене, нити сам довољно компетентна да бирам и оцјењујем рад врхунских музичара са изузетно квалитетним, дугогодишњим каријерама иза себе. Ја само могу апеловати још једном на све љубитеље доброг звука да обавезно попрате такмичарски дио програма, јер због демо бендова овај фестивал и постоји. Сасвим сам сигурна да ће неко од њих једног дана красити неки велики свјетски музички стејџ, остављајући масу без даха. Вјерујем да то није моја уобразиља. Зато највеће аплаузе и овације оставите за њих.

- Које садржаје ово љето никако не смијемо пропустити у програму РТРС?
Ово љето гледаоци РТРС моћи ће уживати у богатом спортско-забавном садржају који је почео са промоцијом најбољег европског фестивала за 2013.годину, новосадског ЕXИТ фестивала, а наставља се учествовањем на Јелен Демофесту али и праћењем низа културних, забавних и спортских догађаја који у најави обиљежавају љето 2014. године и зато ''Пратите нас''!

- Зашто волиш свој посао?
Зато што га не доживљам као посао, него као љубав. Новинарство и ја смо „кликнули“ на прву и емоција тог првог контакта нас још увијек држи заједно. Некад се свађамо, а најчешће честитамо једно другом на још једном заједничком дану.

- Ко је заправо Верица Мишић када се угасе рефлектори и камере?
Заљубљена жена, раздрагана дјевојчица, љубитељ животиња, природе, музике, књига, позоришта. Заљубљеник у своје најближе и у искреност. Рецимо да сам то ја, уз још пар ситница које увијек носим са собом у коферу.