latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 28/07/2014 | 11:33

Најава догађаја: БРОДОЛОМ преузима РЦ Кањон!

Спектакуларна ноћ у бијелом, испуњена је љетњим мирисима, обојена бојама укусних коктел пића, инспирисана невјероватном музиком и сјајном атмосфером. Ноћ у бијелом, послије које с правом можете рећи да сте у потпуности доживјели још једно љето у граду на Врбасу… Ноћ у бијелом у којој се дешава магија!

Највећа журка у бијелом – БРОДОЛОМ

Наравно, ријеч је о највећој журци у бијелом – Бродолому! Четврти по реду Бродолом на Врбасу, одржаће се у суботу, 02. августа у РЦ КАЊОН у Бањалуци. Вјерујемо да они највјернији поклоници највеће журке на отвореном, једва чекају ново издање јер БРОДОЛОМ је сваким својим наредним издањем постајао синоним најбољег љетњег провода под ведрим небом. Својом оригиналношћу одредио је правац кретања у којем и данас расте и развија се.

Ово је један од највећих и најзабавнијих концепта забаве и један од значајних музичких догађаја у региону, значајан по томе што заиста пружа непоновљиво искуство масовног ‘цлуббинг-а’ под звијездама величанственог и спектакуларног кањона ријеке Врбас.

Подсјећамо да су кроз досадашња три издања продефиловали многобројни извођачи, а због оригиналности овог јединственог догађаја и овогодишњи ''Line up'' је под велом мистике и сигурно ће бити најпријатније изненађење у другој августовској ноћи на Врбасу. Наравно и предстојећи Бродолом ће красити супериорни садржаји уз плесачице и хостесе, егзотична освјежења и разне наградне игре и игрице које ће свима обезбиједити додатне успомене на четврти Бродолом!

Мотив и код вечери је: ”Dress Code: WHITE”, односно – дођите обучени у бијело! На тај начин створићемо јединствено клаберско заједништво, а потом уживати у тенденцији да се заједно проведемо до раних јутарњих часова уз непоновљиви Бродолом. Уколико нисте у бијелој гардероби нећемо бити у могућности да Вас угостимо, што је последње што желимо, зато не заборавите на: ”Dress Code: WHITE”!

Уколико сте били наш гост ранијих година, довољно је да најкасније до 01.08. додјете у РЦ Кањон и затражите своју улазницу јер је улаз могућ само на овај начин. Број мјеста је ограничен – зато резервишите своје мјесто на Бродолому на вријеме!