latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 25/08/2014 | 11:45

Препоручујемо: ''IBIZA WAVE''!

Екипа Урбане зоне иако на одмору вриједно прикупља информације о најбољим музичким догађајима у Српској и региону! Овај пут вашој пажњи препоручујемо дашак атмосфере са острва забаве Ибице!

Плесни подијум је спреман за разиграна стопала правих зналаца врхунског ужитка провода уз хоусе музику ипак вријеме је да се љетња авантура подигне на виши ниво! Још само 5 дана до најбоље забаве на обали Врбаса овог љета!

Да ли сте спремни за урнебесни сет једног од најбољих, европских, младих мајстора диско џокеј пулта? Наиме, из осунчане Шпаније, са најпознатијег острва љубави – Ибице, на обале Врбаса у бар Опијум у Бањалуци, стиже ''DJ Carlos Chaparro''! Перформер који је своју каријеру градио раме уз раме са најпознатијим шпанским умјетником који се бави електронском музиком ''Wally Lopezom'', а тај пут га је одвео у посјету многим клубовима и фестивалима широм свијета, а између осталог и на популарну Ибицу гдје и ово љето ради у добро познатим клубовима на острву.

Карлос кроз своје сетове провлачи енергичан сет са препознатљивим шпанским звуковима. Журка под називом ''IBIZA WAVE'' донеси дјелић атмосфере са најлуђег острва љубави!

Поред Карлоса наступају: Дигитал Сикерс, Небс Џек и Фили (Digital Seekers, Nebs Jack i Filly)

Медијски покровитељ овог догађаја је Радио Телевизија Републике Српске,

пратите нас!