latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 08/10/2014 | 13:45

Гласајте за Егзит фестивал!

РТРС, на обострано задовољство и у наредној години наставља сарадњу са најбољим европским фестивалом за 2013. годину, а све о Егзиту моћићете сазнати у енисијама Урбане Зоне.

Седми пут по реду, Егзит фестивал номинован је за „Најбољи велики европски фестивал“, у оквиру ''ЕFА – European Festival Awards'', најутицајнијег европског фестивалског наградног такмичења!

Еgzit је у борби за награду у конкуренцији са 37 фестивала из 14 земаља, заједно са белгијским фестивалом 'Tommorowland', данским 'Roskilde', белгијским 'Pukkelpop' и шпанским 'Primavera Sound'. Укључи се у гласање и допринеси да Егзит одбрани своју титулу најбољег европског фестивала, а учешћем можеш освојити улазнице за неке од омиљених фестивала широм Европе!

Поред номинације за Еgzit, након премијерног издања 'Sea Dance' Фестивала, и овај јадрански фестивалски бисер је добио номинације на Европским фестивалским наградама и то у двије категорије: за „Најбољи нови фестивал“, као и за „Најбољи фестивал средње величине“, те су сада оба фестивала у оквиру Егзит Авантуре у конкуренцији за престижне фестивалске титуле!

Ако желиш да Егзит одбрани титулу најбољег европског фестивала свој глас можеш дати овдје, У падајућем менију одабери Егзит фестивал у категорији 'Best Major Festival' (прва по реду).

На истом мјесту, можеш гласати и за 'Sea Dance' фестивал. У падајућем менију одабери 'Sea Dance Festival' у категоријама 'Best Medium - Sized Festival' (друга по реду), као и 'Best New Festival'  (четврта по реду). Остављањем својих личних података, можеш да учествујеш у наградној игри, која ће можда баш теби дониjети по 2 ВИП улазнице за све побjедничке фестивале!

Гласање траје до 27. октобра, а победници, које бира публика из цијеле Европе, заједно са 'ЕFA' жиријем, који чине истакнути појединци из света фестивалске индустрије, биће проглашени на церемонији додjеле награда на фестивалу 'Еurosonic Noorderslag' у Гронингену у Холандији 14. јануара 2015.