latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 12/11/2014 | 10:49

Егзит у финалу!

У жестокој конкуренцији фестивала који су ове године били номиновани у најважнијој категорији највећих европских фестивала, а на основу гласова преко 1,2 милиона људи из цијелог свијета, Егзит се, како је јутрос објављено из Европских фестивалских награда, поново нашао на листи дванаест најбољих у друштву најважнијих европских манифестација као што су дански Роскилде, белгијски Томороуленд, мађарски Сигет и њемачки Рок ам Ринг!

Егзит је ове године, седми пут по реду, номинован у категорији најбољих великих европских фестивала на европском фестивалском такмичењу, након што је прошле године ову титулу и освојио и то у конкуренцији од више од 360 фестивала из 34 земље, а на основу гласова преко 620 000 људи из цијелог свијета.

И Си Денс је очигледно освојио срца публике, јер је након номинација у чак две категорије, за Најбољи нови фестивал, као и за Најбољи фестивал средње величине изабран у финале у обе категорије! Ове године гласало је рекордних 1.200.000 фанова фестивала из цијелог свијета, што је повећање од 100% у односу на претходну годину.

На овај начин оба фестивала у оквиру Егзит Авантуре ушла су у трку за престижне фестивалске титуле! Побједници, које бира публика из цијеле Европе, заједно са ЕФА жиријем, који чине истакнути појединци из свијета фестивалске индустрије, биће проглашени на церемонији додјеле награда у Гронингену у Холандији 14. јануара 2015.

Листу свих финалиста можете видјети на званичном сајту Европских фестивалских награда.