latinica  ћирилица
МУЗИЧКА КУТИЈА | 24/11/2014 | 13:27

Препоручујемо: “Мовембер журка”

РТРС се прикључио Мовембер-у, који ће кулминирати у суботу, 29. новембра у бањалучком кафеу Пауза, под називом ”Мовембер журка”!

Мушкарци из цијелог свијета су се придружили акцији која је почела 2003. године, која има хумани карактер јер се настоји помоћи удружењима који се боре против рака тестиса и простате, односно обољења која угрожавају здравље мушкараца. У виду донација настоји се скупити што висе новца да се помогне онима којима је помоћ најпотребнија.

Кафе Пауза из Бањалуке, као и прошле године, придружитиће се овој акцији, а то значи да су и ове године, мушкарци узели жилете у руке и обријали своје браде. Браду ће пуштати до 29. новембра када ће обријати браду и оставити само бркове.

“Брке” који су подржали мовембер акцију у Бањалуци, окупиће се у суботу, 29. новембра на Мовембер журци! Сви који посјете Кафе Паузу током мјесеца новембра, могу донирати средства у “бркин фонд”, а сакупљени износ биће прослијеђен онима којима је помоћ најпотребнија.

Посјетиоци саме журке ће моћи да гласају за најљепше бркове, а побједник ће одлучити коме ће се упутити средства из ”бркиног фонда”. Бираће се и најатрактивнији стајлинг, док музику бирају Ди Џеј бркови: Казо и Фили!

Како побједници такмичења не би остали празних руку, побринуо се Егзит ПР Тим БиХ, који ће за власнике титула, за најљепше бркове и најатрактивнији стајлинг, обезбједити наградне улазнице за Егзит и Си Денс Фестивал 2015. године. На овај начин најбољи европски фестивал за 2013. годину показао је своју друштвено-одговрну страну и још једном показао зашто је најбољи!