latinica  ћирилица
ИНТЕРНАТ | 26/03/2015 | 15:06

Емитовање прве сезоне почиње 1. априла

САДРЖАЈ ПРВЕ СЕЗОНЕ

У интернату ''Црна Лагуна'' почиње нова школска година. То је престижна школа смјештена усред шуме коју похађају деца најутицајнијих породица у земљи. Сви учесници: професори, ученици и помоћни персонал се поново састају и спремни су да почну школску годину с великим илузијама.

То је интернат са основном и средњом школом и има ученике од 6 до 18 година. У њему борави укупно око 400 особа: помоћно особље, професори и ученици. Ове године стижу два нова ученика: Маркос Пасос и његова сестра Паула који започињу нови живот послије погибије родитеља. Такође стиже и нова чистачица Марија. Није познато никоме да је побјегла из психијатријске клинике и дошла у интернат у потрази за својим сином.

С друге стране, неколико ученика желе да открију разлог мистериозног нестанка старог професора. Нису свјесни опасности која им пријети од једне организације која тражи скривено благо у интернату и још једне друге која се бави продајом дјечјих органа. Убију једног ученика и спремају се да ликвидирају и остале. Али непријатељ је много ближе него претпостављају, јер у овом интернату ништа није онако како изгледа, нити су неке личности оно за шта се представљају.