latinica  ћирилица

Побjедник полуфинала: Бане Видаковић, финалисти: Тијана, Едита, Леон, Гага и Стеван!

Лека, Бане, Тијана, Едита, Леон, Стеван, Ненад, Беби, Мира и Гага су у полуфиналној емисији поред оцјена и коментара жирија и других такмичара чули и глас публике која је гласала смс порукама. На основу сабраних поена сазнали смо којих пет такмичара улази у финалну емисију.

 Популарно такмичење хуманитарног карактера „Твоје лице звучи познато“ ближи се крају. Специјални члан жирија полуфиналне емисије била је Каролина Гочева! Велико узбуђење владало је и међу такмичарима, али и у жирију.

Полуфинално вече отворио је Бане Видаковић. Послије имитације Бајаге, у чијој је улози био прилично статичан на сцени у посљедњој емисији, Бане добија за полуфинале имитацију такође не много покретног пјевача војвођанског „Гаравог сокака“. Бане је извео малу импровизацију која је одушевила публику.

Послије Банета, Гага Мићаловић је, као Луз Казал, извела хит Мањифика "Пукни зоро"! Од Драганиног извођења подилазили су жмарци.

Послије њежне Луз Казал, на реду је био жестоки Ненад Пагонис који је имитирао групу AC/DC! Пагонис је "нокаутирао" публику.

Едита је извела двије врло потресне пјесме групе "Evanesence". Едита је позната по томе што може да изведе све могуће гласовне трансформације, на одушевљење публике.

Послије чаробне Едите, наступила је Мира Шкорић као божанствена Калиопи.

Стеван и Леон Имеџин Драгонс и Аријана Гранде и Кендрик Ламар и Ники Минаж! Њих двојица извела су два спектакуларна наступа!

Послије лудила званог Стеван и Леон, наступио је Лека као Марчело са једном од најјачих пјесама младог музичара.

Суперенергична Тијана наступила је у улози Пинк! Тијана је изазвала овације публике.

Посљедња је наступила Беби Дол у улози Кристине Агилере.

Побједник полуфиналне вечери Бане Видаковић донирао је 1000 евра у хуманитарне сврхе !