latinica  ћирилица
26/04/2014 |  18:08 | Аутор: Агенције

Плес са звездама - 5. епизода

Плесни подијум ће се и ове недјеље од 21 час вртјети у ритму танга, румбе, самбе или неког другог споријег или бржег плеса, док ће се на њему окретати 11 звијезда са својим плесачима.

Вип такмичари, Николија, Иван, Нигор, Тања Петровић, Ванеса, Александар, Тања Бошковић, Милан, Лена, Немеш, Милојко показаће нам како су савладали нове кореографије и потрудиће се да засјене друге такмичаре, освоје што више судијских поена и гласова публике како би избјегли одлазак у плесни дуел. Никоме није свеједно када дође до завршног двобоја јер је јасно да и овог пута један пар напушта такмичење.

До сада су шоу напустили креатор Саша Видић, манекенка Тамара Пауновић и прошле недјеље водитељка Катарина Шишмановић, која је изгубила у баражу од Нигора.
 И судије су спремне да нам својим коментарима приближе сваки плес са стручне и техничке стране, укажу на грешке у корацима и јасно кажу, или чак и прикажу како треба играти. Али, као што смо до сада имали прилику да видимо, без обзира на њихово мишљење, глас публике је пресудан.

Када у недјељу такмичари отплешу своје плесове, публика узима ствар у своје руке. Како је публика гласала и ко иде у дуел сазнаћемо у понједељак од 21.00, када ће се да све протекне у што бољој атмосфери побринути и музички гост Владо Георгиев. Популарни пјевач неће плесати у “Плесу са звездама”, али ће уз његову пјесму сигурно многи пожељети да заплешу.