latinica  ћирилица
28/04/2014 |  22:06 | Аутор: Агенције

Гигса отац назвао лажовом и преварантом

Отац Рајана Гигса, Дени Вилсон, назвао је привременог менаџера Манчестер Јунајтеда "варалицом и невјерним лажовом", у интевјуу енглеским новинарима.

Гигс, који носи дјевојачко презиме мајке након развода родитеља, био је предмет жестоке критике од стране Вилсона, некадашњег рагби играча.

Таблоид Сан преноси да отац не може да разумије како руководтсво Манчестер Јунајтеда може да има повјерење у његовог сина и преда му кормило екипе са Олд Трафорда до завршетка сезоне.

"Да бисте били менаџер морате да имате повјерење. Ја не видим како играчи могу да му вјерују послије онога што је урадио свом брату. Човјеку судите по његовим дјелима. Ако је познато да је он преварант, невјеран и лажов, како му ико може вјеровати", изјавио је Виллсон, гњевно алудирајући на Рајанову осмогодишњу аферу са супругом рођеног брата Родрија, Наташом.

Вилсон је такође назвао Рајана "кукавицом и дјечаком-мумијом", истакавши да је "Родријево срце сломљено" послије сазнања да је његова бивша супруга била присиљена на абортус из везе са легендарним играчем Манчестер Јунајтеда.

"Рајан је досадан, нема личност, он у мојим очима никада неће бити менаџер. Када сам прије неколико мјесеци гледао утакмицу против Кардифа сви противнички навијачи су му звиждали, не због тога што је играч Јунајтеда, већ због онога што је урадио брату", казао је Вилсон.

Гигс је прошлог уторка именован за привременог менаџера Манчестер Јунајтеда умјесто Дејвида Мојеса, који је отпуштен због лоших резултата. Његов деби на клупи славног клуба био је успјешан пошто је Јунајтед убедљиво побиједио Норич са 4:0.