latinica  ћирилица
02/09/2014 |  14:05 | Аутор: СРНА

Додик подржао ФК "Леотар"

Председник Републике Српске Милорад Додик одлучио је да својим личним доприносом, куповином 10 годишњих карата, на симоболичан начин помогне и играчима и Управи фудбалског клуба "Леотар" да Полице поново постану место где се игра добар фудбал.

Карте на стадиону "Леотар" у име председника Додика купила је одборник СНСД-а у Скупштини града Требиња Љубица Миљановић, која се куповином још три годишње карте придружила овом гесту председника, али и акцији да се помогне фудбалском клубу.

"На овај начин и ја се придружујем председнику Републике Српске, али и свима онима којима је `Леотар` на srcу и који желе да се наш клуб врати у најпрестижнија такмичења", рекла је Миљановићева.

Она је истакла да ће карте бити уручене верним навијачима "Леотара" који нису у могућности да их купе.

Миљановићева је захвалила председнику што је препознао важност "Леотара" за Требиње, јер су му сада, како је рекла, осим новца и добре игре, најпотребнији навијачи који су овом клубу увек били 12. играч на терену.

Потпредседник ФК "Леотар" Милан Томановић је изразио захвалност Додику и Миљановићевој што су се куповином годишњих претплатних карата придружили акцији клуба и подржали га на путу опоравка, истичући да им у овим тренуцима много значи подршка.

"Надамо се да ће њихов примјер следити и остали и да ће помоћи нашем клубу да преброди тешку финансијску ситуацију и опстане у години када прославља 90 година свог постојања", истакао је Томановић.

Он је подсетио да је нова Управа ФК "Леотар" за нешто више од месец дана успела да консолидује клуб, врати пола милиона марака дуга повериоцима, да потпише уговор са УЕФОМ за реконструкцију стадиона вредности од око 187.000 км, те да добрим и поштеним играма врати "Леотар" на прво мјесто.