latinica  ћирилица
11/11/2014 |  16:17 | Аутор: СРНА

УБ-КЦ БЛ: Формирано Савјетодавно вијеће

С циљем унапређења рада, враћања повјерења грађана и запослених најквалитетнијим пружањем услуга пацијентима, данас је формирано Савјетодавно вијеће Универзитетске болнице - Клиничког центра Бањалука, за чијег предсједника је именован Слободан Јанковић.

Савјетодавно вијеће ће приједлозима и савјетима базираним на дугогодишњем раду и искуству дати велики допринос остварењу циљева ове установе, саопштено је из Универзитетске болнице - Клиничког центра Бањалука.

Савјетодавно вијеће чине уважени професори, истакнути љекари који су радни вијек провели радећи у највећој здравственој установи у Републици Српској и оставили неизбрисив траг, не само у овој установи, него у цијелој Српској и региону.

Чланови Савјетодавног вијећа су Милан Арбутина, Милош Бајић, Георгина Јотановић, Никола Лаганин, Душан Пантић, Милорад Станишић, Раде Вилендечић, Илија Зубовић, Жељко Родић и уважени академик Драган Данелишен.

"Свјесни тежине тренутка у којем радимо, сложених економских односа, технолошког напретка и потребе да се прилагођавамо и покушавамо да као највећа здравствена установа достигнемо велике резултате, ово вијеће ће у нашој установи допринијети креирању развојних политика и стратешком планирању будућег функционисања Универзитетске болнице - Клиничког центра Бањалука", истиче се у саопштењу.