latinica  ћирилица
04/03/2015 |  16:42 | Аутор: Б92

"Гробари" и бивши играчи за помоћ КК Партизан

Ревијална утакмица за помоћ кошаркашком клубу Партизан "Гробари за нас" одржаће се 11. марта, уз учешће бивших играча и познатих личности.

Утакмица је заказана за 19 часова и 30 минута у хали "Пионир", а организатори су истакли да је најважније да хала "Пионир" буде испуњена до последњег места.

На списку учесника су, између осталих, Владо Шћепановић, Душан Кецман, Петар Божић, Горан Грбовић, Дејан Томашевић, Влада Драгутиновић, Вуле Авдаловић, Веселин Петровић, Дејан Милојевић, Ненад Чанак, Предраг Даниловић, Предраг Дробњак, Милош Вујанић, Славиша Копривица, Зоран Стевановић, Млађан Шилобад, Мирослав Берић.

Карте за ту утакмицу коштаће 600 динара за трибине, 1.000 динара за партер и 1.500 за ложу. Улазнице се могу купити од четвртка на продајним мјестима "Гикс тикса", као и у свим кљужарама Вулкана.

"Сама тешка ситуација у клубу нас је подстакла на овакву идеју. Ми, навијачи, не желимо да будемо само са стране, већ желимо да помогнемо, да будемо учесници утакмице“, рекао је иницијатор акције испред пријатеља клуба и навијача Жељко Перкунић, "Многе јавне личности и спортски радници су пристали да учествују у овом хуманитарном догађају. Нама је циљ да испунимо 'Пионир' и то ћемо сматрати великом побједом јер ћемо смо тако помоћи клубу који волимо".

Екипе ће на тој утакмици водити Душко Вујошевић и Владе Јовановић.

"Желио бих да позовем све присталице Партизана да 11. марта испуне 'Пионир', да помогну клубу који воле, јер знају и они у каквој се тешкој финансијској ситуацији налазимо већ годинама. Наравно, немамо резултатски императив, важно је да хала буде пуна. То ће бити наша побједа", рекао је Вујошевић.