latinica  ћирилица
20/04/2015 |  13:11 | Аутор: Б92

Перуничић се сукобио са својим играчем

Рукометаши Црвене звезде остварили су прву побједу у плеј-ауту над Планинком 32:28, а меч је обиљежио обрачун Ненада Перуничића и Владимира Томића.

Наиме, у 48. минуту меча послије псовке Томића тренер и играч Перуничић кренуо је да се обрачуна са њим. Ипак, прибраност саиграча, реакција контролора Фабијана и арбитара Савића и Радуловића спријечили су већи инцидент.

"Имам проблеме у екипи. Да ли сам на терену био грубљи према противнику или нисам, не знам, али свакако није разлог за псовке. Иначе, само на то и реагујем. Криво ми је због реакције, јер то није мој ниво", рекао је Перуничић, преноси Спорт.

Он се извинио за свој поступак.

"Не бих рекао да ме испровоцирао, али била је ружна псовка. Није ми била намјера да реагујем, али то је непоштовање у обраћању. Није проблем да ми неко физички врати на терену, али ово нема везе са спортом. Моја реакција није била на нивоу, извињавам се људима који познају спорт, заиста. Није ми била намјера да се са неким јурим по терену", рекао је Перуничић који је Томићу био тренер када је носио "црвено-бијели" дрес.